Joo, eli aattelinki sitten tämmösen harrastelijablogin laittaa pystyyn. Ei tää kovin kummonen tule olemaan, mut onpahan joku paikka, mihin purkaa ajatuksia ja jakaa juttuja.

Noh, ei muuta kun asiaan. Eli viimeyönä oli rapakon takana presidentinvaalit. Obama sen voiton loppujen lopuksi vei, oon ite ihan tyytyväinen siihen. :)
Oon täs jo parin päivän ajan koittanu tota tulevaisuutta jotenki valottaa, en mitenkään parhaimmin tuloksin, mut kyl se siitä. Nyt on vaan enää valinnanvaikeus, toinen kuitenkin vielä voitolla.. Palkkoja pitää vielä seurailla ym. esim työllistymistä. Unelmanahan olis amerikkoihin joskus muuttaa ja siellä sitten työskennellä. Toiselle alalle olis siellä kysyntää, mut palkoistahan en tiiä vielä, mitä nyt yheltä amerikkalaiselta sivulta katoin. Seinäjoelta löytys sille alalle englanninkielistä opetusta kansainvälisesti. Se houkuttais kyllä tosipaljon, koska oppii ne työsanatkin enkuks. Toiselle alalle en oo oikeen työtä löytänyt, ja muutenkin aika epätodennäköstä että sinne lähtisin.. Palkat meinaan ei oo mitenkään huipussa siinäkään ammatissa. Kun ois kyllä ihan mukava joskus oma asunto, jopa talo saada. Yks tosi iso 'este' on tonne usaan menossa, nimittäin sinne maahan pääseminen ja muutto. Lukion tokalla aattelin jos ois menny vaihtoon usaan, ja ensvuonna (ysin jälkeen) mahdollisesti ensin kielimatkalle. Tälleen aattelin tota kielitaitoo ja itsevarmuutta nostaa entisestään. On meinaan tärkee osata kieltä jos meinaa ulkomaille muuttaa. ;D Ite siis rakastan eri kulttuureja sekä matkusteluu! Tykkään myös tooosipaljon opetella uusia kieliä, koska niistä voi olla hyötyä myöhemmin. Osaan hyvin suomen lisäks ruotsii ja englantii. Vähän osaan italiaa, venäjää ja espanjaa sekä ranskaa. Onhan se vähänenkin kielitaito aina plussaa! Lukioon aattelin ottaa pitkän enkun lisäks varmaan espanjaa, ku sehän on tavallaan toinen 'maailmankieli'. If u understand what I mean ;)
Ulkona onki sitte alkanu sataa lunta! Ite en talvesta tykkää yhtään, mut onhan se tälleen aluks ihan ok. :) 

Eipä tässä nyt muuta ollu, chao! :D